Četvrtak 18.08.2011.
08:03
Press

KiM: Prostituisale se rođene sestre iz Kaluđerice

Pohapšene prostituke stare od 19 do 31 godine
 

Kako piše "Pres", S. K. (31), sa još dve prostitutke, prešla je minut posle ponoći u "jugu" beogradskih registarskih tablica, dok je devet devojaka u jedan sat i 10 minuta pešice prešlo administrativni prelaz. Jedna od njih je Albanka Nedžmija T.


Među uhapšenim prostitutkama su i dve rođene sestre iz Kaluđerice, koje su u posao ušle tako što je starija svojim stopama povukla sedam godina mlađu.


Najmlađa uhapšena ima 19 godina, a najstarija 31 godinu. Većina ih je iz Beograda, mada ih ima i iz Kragujevca, Užica, Valjeva... Osumnjičene su da su se prostitucijom bavile u barovima "Oki" i "Kings", u kojima se okupljaju lokalni kriminalci i albanski gastarbajteri. Od uhapšenih nijedna u biografiji nema ozbiljno

Srpske prostitutke za klubove na Kosmetu

 

Pre nekoliko dana u akciji Kosovske policijske službe potpomognute pripadnicima Euleksa, uhapšeno je 19 osoba, od kojih šestoro Albanaca koji su osumnjičeni za trgovinu ljudima, prostituciju i posredovanje u prostituciji.

krivično delo, osim posedovanja grama marihuane i manji saobraćajni prekršaj.


- Za četiri devojke se sumnjalo da su se bavile prostitucijom u Makedoniji, u kafe baru "Bakardi", kada su i privođene u raciji. Međutim, one su tvrdile da su radile kao konobarice, a da su na seksualne odnose pristajale iz zadovoljstva, bez materijalne nadoknade... - rekao je izvor "Presa" u MUP-u Srbije.


Uhapšeno je i šest Albanaca koji se sumnjiče za trgovinu ljudima. U trenutku hapšenja sve devojke su bile bez novca, u vrlo lošem stanju, što ukazuje da su bile predmet trgovine ljudima.


- Prema prvim operativnim podacima, one su u posao prostitucije ušle dobrovoljno, ali su im vrlo brzo bila uskraćena prava na kretanje, dokumenta, novac - istakli su u MUP-u Srbije.

2024 © - Vesti online