Četvrtak 18.08.2011.
04:01
Vestionline

Tipsarević izgubio od Simona

Janko Tipsarević
 


Tipsarević i Simon vodili su veliku borbu u prvom setu, sve do rezultata 6:6. Janko je tada u taj-brejku poveo sa 4:3, a zatim napravio dva mini brejka na servis Simona i došao do tri vezane brejk lopte (6:3)! Srpski teniser je iskoristio prvu i zasluženo poveo sa 1:0 u setovima.


Janko je odlično ušao u drugi set i stigao do vođstva od 2:0. Međutim, naš teniser je zatim potražio lekarsku pomoć i od tog trenutka sve je krenulo nizbrdo. Simon je u potpunosti preokrenuo meč, pri čemu je pri rezultatu 2:2 na teren ponovo ušao lekar, koji je Tipsareviću stavio zavoj preko mišića na levoj butini... Sve u svemu, Francuz je osvojio šest gemova zaredom i sa 6:2 dobio drugi deo igre.


Izgledalo je da je Janko došao do svoje igre na početku trećeg seta, ali Simon je u trećem gemu napravio brejk za vođstvo od 2:1. Francuzu je to bilo dovoljno da privede meč kraju - Simon ne samo što je čuvao prednost svog servisa, nego je i u devetom gemu napravio brejk za konačnih 6:3 i pobedu od 2:1 posle dva sata i 44 minuta igre.

2024 © - Vesti online