Sreda 17.08.2011.
12:23
Vestionline

Đoković povređen osvojio Rodžers kup

Dominira i povređen - Novak Đoković

Zbog bolova je na nekim mečevima bio prilično nervozan, ali nakon nekoliko terapija koje je obavio u Kanadi problem je nestao, pa će Novak biti maksimalno spreman za Sinsinati.

"Tokom celog turnira u Montrealu imao sam problema sa ramenom. Ali, sve je u redu. Nije u pitanju ništa ozbiljno. Znam šta je potrebno da uradim kako bih se spremio najbolje što mogu za naredne izazove", rekao je Novak, koji će u prvom kolu Sinsinatija igrati protiv velike nade američkog tenisa Rajana Herisona, i dodao:

"Svaki dan provodim dosta vremena trenirajući, a zatim i oporavljajući se od napora. Potom odlazim na razne vrste terapija i ostalih sličnih stvari, koje mi pomažu da ostanem u najboljoj mogućoj formi".

Novak je ove sezone odigrao 54 meča, a izgubio samo jedan, zbog čega je, kaže, veoma zadovoljan.

"Moj raspored mečeva ove godine je zaista dobar, uprkos činjenici da sam odigrao veliki broj njih. Imao sam neophodan odmor od dve nedelje posle Vimbldona, pa sam mogao da napunim baterije za američku turneju. Zadovoljan sam. Tek su mi 24 godine i pucam od motivacije da pobedjujem svakog dana. U svaki meč ulazim sa 100 odsto želje da izadjem kao bolji. Tako sam naučen da radim, i tako sam uvek igrao. Trudiću se da tako i ostane", zaključio je Novak.

Novak, Janko, Jelena i Ana izlaze na terene Sinsinatija

 

Trećeg dana Mastersa u Sinsinatiju Srbija će na terenu imati dva predstavnika u singlu. Novak Đoković igraće meč drugog kola protiv Amerikanca Rajana Herisona. Janko Tipsarević će, takođe u drugom kolu, za protivnika imati nezgodnog Francuza Žila Simona. Oba meča počeće najranije od 1 ujutru.

 

U ženskoj konkurenciji, od 19 časova igraće takođe dve naše predstavnice. Jeleni Janković je protivnica u drugom kolu Kineskinja Đi Ženg, dok će Ana Ivanović igrati na terenu broj tri sa Ruskinjom Nađom Petrovom.

2024 © - Vesti online