Sreda 17.08.2011.
13:55
S media

Viktor i Jelena ne pričaju?

Viktor Troicki "igra" protiv Jelene Janković

Iako srpski tenis konstantno beleži uspehe, najviše zahvaljujući Novaku Đokoviću, lični odnosi među našim najboljim teniserima i teniserkama nikako nisu na najvišem nivou.


Naime, "Alo!" otkriva da ni Viktor Troicki i Jelena Janković, takođe, ne govore.
Dakle, opet je Jeca u žiži, a razlog sukoba s Viktorom je, verovali ili ne, maser.


Nesporazum se dogodio prošle godine tokom priprema, kada su se Jankovićeva i Troicki zajedno našli u istom hotelu, a frku je napravila mama najbolje srpske teniserke - Snežana. - Viktor je bio na masaži, a u jednom trenutku je u sobu uletela Jelenina mama Snežana i počela da urla na njega i masera, tvrdeći kako on nikako ne može da bude na redu za masažu pre njene ćerke. Viktor ju je tada opsovao i zaista je bila neprijatna situacija - otkriva jedan od bliskih prijatelja Viktora Troickog.


Između Viktora i Snežane su potom razmenjene veoma neprijatne reči, pominjali su se čak i krajevi iz kojih dolaze dve porodice. - Jecina mama mu je zapretila da se ne raspravlja s njom, jer su oni sa Zvezdare i da bi mogao loše da prođe, na šta joj je Viktor odgovorio da se ne plaši nikakvih pretnji, jer je Dorćolac - dodaje izvor.


Da na relaciji Troicki-Janković nešto nije u redu, govori i podatak da Viktor nekoliko meseci kasnije, tokom turnira u Majamiju nije želeo ni da se pozdravi s Jeleninom familijom. - Jecina braća, koja poznaju odranije Viktora, želela su da se pozdrave s njim tokom turnira u Majamiju, gde žive, ali je on samo okrenuo glavu, ne želeći da ima bilo kakav kontakt s tom familijom - zaključuje isti izvor.

2024 © - Vesti online