Sreda 17.08.2011.
03:27
Alo!

Nata nudila Noletu svoju maltezerku

Nataša Bekvalac i Novak Đoković
 

Naime, kako piše beogradski “Alo!“ pozivajući se na izvore bliske panonskoj barbiki, ona je bila veoma utučena kada je čula da je u Budvi nestao beli maltezer, kućni ljubimac porodice Đoković, te je pohitala da prvom teniseru sveta prva pritekne u pomoć.


- Nataša i Novak imaju mnogo sličnosti, a jedna od njih je i ljubav prema životinjama. Oboje imaju kućne ljubimce i uživaju u brizi o njima, naravno, kada su u prilici da to čine, s obzirom na činjenicu da često putuju.

I Nataša ima psa, pa se, kada je saznala da je Novakov ljubimac izgubljen, baš rastužila. Razmišljala je kako da njegovoj porodici olakša napetost, tugu i neizvesnost i setila se da je najbolji način da im za psa ponudi neku zamenu - priča dobro obavešteni sagovornik lista “Alo!“ i dodaje da je pop pevačica, čim je došla na tu ideju, svom prijatelju poslala SMS.

- Nale je, kako sam čuo, Noletu napisala da je čula šta mu se desilo, da joj je veoma žao, te da je spremna da mu pokloni jedno štene čim se njena kuja Jaca ošteni.

Ona zna da on svakako ima i prečih stvari u životu, s obzirom na ubitačan tempo kojim osvaja turnir za turnirom širom sveta, ali takođe joj je jasno da Novak uživa u malim stvarima, kao što su kućni ljubimci, i da svaka prijateljska podrška mnogo znači - zaključuje izvor lista “Alo!“


Sagovornik ovog beogradskog dnevnika nije rekao da li je Đoković odgovorio Bekvalčevoj, pošto je u međuvremenu njegov brat Marko putem “tvitera“ obavestio sve zainteresovane da je maltezer pronađen i da je u pitanju Tedi, porodični ljubimac, a ne Novakov pas Pjer, kako su neki objavili.

2024 © - Vesti online