Utorak 16.08.2011.
21:23
Vestionline

FSS suspendovao arbitre koji su sudili Partizanu i Zvezdi!

Ti propusti u primeni pravila fudbalske igre, kako se navodi u saopštenju na sajtu FSS, bili su "plod slučajnosti, bez ispoljene namere da se ošteti bilo koji klub", ali takođe je navedeno i da su neke od grešaka "uticale na rezultat".


Glavni sudija utakmice Spartak - Crvena zvezda, Darko Bogdanović zbog propusta u tom meču pauziraće šest kola, dok je četvrti arbitar sa te utakmice Svetislav Marušić dobio suspenziju u naredna dva kola.

Srđan Kaurin, koji je vodio meč Partizan - Novi Pazar, takođe je ocenjen, "ispod očekivanja" i pauziraće u naredna četiri kola. Istu suspenziju dobio je i njegov pomoćnik u toj utakmici, Dejan Potočan.

Pomoćni sudija sa utakmice Rad - Metalac, Darko Rasinac, suspendovan je na četiri meča, a "mahač" Darko Karanović koji je učestvovao u utakmici Vojvodina - Radnički 1923 propustiće naredna dva kola.

U saopštenju koje je potpisao predsednik Sudijske komisije Bogoljub Stepanović navodi se i da je posmatrač suđenja na utakmici Smederevo - BSK Borča, Dejan Andrejić, "pokušao da ostvari konsultacije sa super kontrolorom oko visine ocena sudiji i pomoćnicima", zbog čega će biti izuzet sa naredne četiri utakmice.

2024 © - Vesti online