Utorak 16.08.2011.
12:00
E. V. - Foto:

Pokloni za decu i roditelje

Dvoje od desetoro: Mali Stanojkovići

Ovim paketima pridodata je i pošiljka iz Frankfurta, takođe anonimnih darodavaca i saradnika naše novinske kuće.


Odluku kome će to biti uručeno prepustili su novinarima Humanitarnog mosta, sasvim sigurni da će njihova pomoć otići u prave ruke.


Reporteri "Vesti" ispuniće želju dobrotvora kao i dosad i otpremiti pakete porodici čija je egzistencija u ovom času najugroženija, a to su Stanojkovići iz sela Sušići kod Štrpca.

Majka Ljiljana i otac Radovan, koji se teško oporavlja od povreda na radu već duže od godinu dana, podižu desetoro dece u svega 30 kvadrata. Jedva uspevaju da ih nahrane, tako da o odeći i obući i ne razmišljaju.


- Život ove dvanaestočlane porodice postao je podnošljiv od kada su počeli da im povremeno pomažu čitaoci "Vesti", a novinari ovih dana pokušavaju da nađu put da im pomenute pakete otpreme na kućni prag.


I porodica Mandić iz Švajcarske namerava da pomogne Stanojkovićima.


- Lično ću otići na Kosovo i obići ovu porodicu. Neću krenuti praznih ruku, ali ću u dogovoru sa bračnim parom Stanojković saznati šta im je najneophodnije i to im obezbediti - rekao nam je ovaj humanista i dodao da pomoć najradije lično uručuje jer tako pruža i moralnu podršku ljudima koji su u nevolji.

Poziv donatorima

 

 

 

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online