Ponedeljak 15.08.2011.
15:07
Vestionline

Britanka godinama pije 16 litara piva dnevno!

Foto: Ilustracija
 

Marsdenova je nedavno, stojeći na svojim nogama (zašta joj treba odati priznanje), uspela da ukrade 10 paketa slanine iz supermarketa i proda svaki za po jednu funtu (verovatno da bi kupila pivo).


Ova Britanka je dospela i na sud zbog velikog broja krađa, a njen advokat Džon Relton je izjavio kako njegova klijentkinja već godinama pije istu količinu alkohola.


A možda ima problema s alkoholom....

"Možda ste primetili da Marsdenova ima problema sa alkoholom. Zbog toga i ide u savetovalište i pokušava da nađe pomoć. Rekla mi je da pije 16 litara piva dnevno, i to tako traje godinama", rekao je Relton na sudu kada je zastupao vrhunsku pivopiju zbog krađe koju je počinila.


Britanki su socijalni radnici oduzeli i dvogodišnju ćerku, a ona je priznala i da je počinila poslednju krađu za koju je bila optužena i dobila je šest meseci uslovne kazne.


Olimpijska šampionka!

Kada se pojavila na poslednjem ročištu Marsdenova je bila toliko pijana da je tražila od prisutnih novinara da joj pomognu. Ekspert za bolesti zavisnosti dr Robert Lefever je rekao za britanski “San“ da je pravo čudo što ova žena već nije mrtva s obzirom na količinu alkohola koju pije.


"Razlog zbog kojeg je Marsdenova živa je to što je svaki dan pila i 'istrenirala' svoj organizam na tu količinu pića. Kada je u pitanju ispijanje alkohola, ona je u tome jednako 'dobra' kao i olimpijski šampion u svom sportu", rekao je dr Lefever.

2024 © - Vesti online