Ponedeljak 15.08.2011.
11:40
Vestionline

Lukić ponudio ostavku, Zvezda demantuje

Emotivna reakcija - Vladan Lukić

I dok beogradski mediji tvrde da se on poverio najbližim saradnicima posle poraza od Spartaka, rekavši da će podneti ostavku, portparol kluba Marko Nikolovski tvrdi da je "reč o dezinformacijama".

Lukićevi najbliži saradnici, međutim, potvrđuju da je on govorio o odlasku, ali veruju da je prvi čovek Zvezde sve izgovorio u afektu.

"Tačno je da je Vladan Lukić ponudio ostavku na mesto predsednika Zvezde. Emotivno je primio poraz i sve ovo što se dešava oko kluba. Najbliži saradnici su pokušali da ga odmah odgovore, ali je on bio nepokolebljiv. Nastavak sage je bio u Beogradu jer pojedinci iz rukovodstva misle da takav rasplet ništa dobro ne bi doneo klubu. Oni će tokom noći pokušati da nagovore Lukića da promeni svoju odluku", naveo je jedan izvor blizak dešavanjima na "Marakani".

U slučaju da Vladan Lukić ostane nepokolebljiv u svom stavu, on bi obavljao funkciju predsednika do raspisivanja i održavanja izborne Skupštine kluba.

Nepovoljna okolnost za Zvezdu je činjenica da ekipa u četvrtak igra utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Rena.

Vladan Lukić je izabran za predsednika kluba maja 2009. godine i za vreme vladavine osvojio je jedan Kup Srbije. Proletos je bilo takođe priča da želi da se povuče sa funkcije, ali je to brzo demantovano.

2024 © - Vesti online