Ponedeljak 15.08.2011.
11:04
Vestionline

Vešović: Totalno smo podbacili

Fudbaler sredine terena Crvene zvezde Marko Vešović ističe da nema opravdanja za poraz.

Marko Vešović

"Totalno smo podbacili u svim segmentima igre, nema opravdanja. Na nama je da radimo još bolje, još žešće, kako bi dočekali spremno utakmicu protiv Rena i ispravili ovu veliku grešku. Nije bilo podcenjivanja u našim glavama, jednostavno to je fudbal i namesti se kad najmanje očekujete", kaže Vešović i dodaje:

"Predstoji nam težak period oporavka. Moramo da dignemo glavu i da nastavimo dalje", završio je crnogorski reprezentativac.

Andrija Kaluđerović kaže da sumnjivi penal ništa nije uticao na krajnji ishod meča.

"Jednostavno ne znam šta se dogodilo. Igrali smo baš loše. Ništa nam baš nije polazilo za nogom. Iz dva prekida smo primili dva gola. Ne znam da li je bio penal, ali to nije toliko ni bitno jer smo pokazali da ne zaslužujemo bodove".

AK99 smatra da je pozitivna atmosfera poljuljana.

"Poraz će nas poremetiti 100 posto, jer je u četvrtak utakmica sa Renom. U tu utakmicu ulazimo sa lošom atmosferom. Mnogo bi bilo bolje da smo pobedili.

Ipak, utakmica protiv Rena je jedna druga utakmica i nadam se da ćemo prikazati mnogo bolju igru i obradovati navijače, koji imaju pravo da se ljute posle poraza u Subotici", rekao je Kaluđerović.

2024 © - Vesti online