Subota 13.08.2011.
03:50
Alo!

Era Ojdanić: Veseli udovac

Godine nisu problem: Era Ojdanić

Ko zna, možda je regrutovao kadrove za svoj izbor mis lipovičkih noći, koji se održava svake godine.


Naime, u četvrtak, 11. avgusta, u Densing baru hotela “Palisad“ na Zlatiboru, gostima se predstavilo 18 devojaka koje su se te noći nadmetale za prestižnu titulu mis zlatiborskog leta.


Tom prilikom, poznati folker bio je u sastavu desetočlanog žirija koji je sedeo za stolom nadomak piste kojom su šetale takmičarke.


“I smeđe i riđe, starije i mlađe, ni sam ne znam šta me ovo snađe…“ - stihovi su Erine pesme koju je sigurno pevušio u sebi dok su oko njega defilovale mlade devojke dugih nogu i lepih lica, trudeći se da ostave što bolji utisak na žiri.


Kao i uvek, Era nije umeo da sakrije oduševljenje i ushićenje dok su ispred njega koračale zanosne devojke u izazovnim bikinijima. Ipak, godine čine svoje, pa je Ojdanić morao da se lati i očnog pomagala i na stavi naočare, da mu ne bi slučajno promakao neki detalj na mladim telima.


Zurio je, merkao, većao i dao svoj glas, pobednica je izabrana, a onda su svi nazdravljali i slavili, u čemu je, pretpostavljamo, Era posebno uživao jer je poznat kao veliki veseljak, pogotovo kada se nađe u ovakvom ženskom društvu.


Možda Era još nije majstor da napravi bure, ali svakako i dalje zna da bira najlepše cure...

2024 © - Vesti online