Petak 12.08.2011.
19:10 >> 21:35h
Beta

Ubica iz Mađarske - Makedonac, Srbin ili neko treći?

Još uvek nema zvanične potvrde identiteta ubice
 

Makedonski zvaničnici naveli su da su zvali Ambasadu Srbije u Budimpešti i dobili odgovor da su informacije iznete u nekim medijima u Srbiji "izmišljene".


Zaposleni u Ambasadi Srbije su demantovali da su dali bilo kakve informacije o identitetu napadača. Makedonske vlasti nemaju informacije o identitetu napadača uhapšenog u Budimpešti.  

Mađarski mediji su, međutim, objavili da su u Budimpešti uhapšena dva Mađara i jedan srpski državljanin, osumnjičeni da su nekoliko ljudi žive zakopavali na jednom ostrvu na Dunavu. Oni su ih time primoravali da otkriju podatke kako bi mogli da podignu novac sa njihovih računa u bankama.

Srpsko ministarstvo inostranih poslova tvrdi da je osoba koja je zakopavala žive ljude u Mađarskoj sa dvoje pomagača makedonski državljanin.

I ambasada Srbije u Mađarskoj je potvrdila da osumnjičeni nije Srbin, a tu informaciju potvrdila je i mađarska policija.

Osumnjičeni je, sa još dvoje pomagača, namamljivao ljude na pivo u šumu da bi ih zatim napadao, pokrao i zakopao žive u šumi.

2024 © - Vesti online