Četvrtak 11.08.2011.
14:17
Vestionline

Ukradene neobjavljene pesme Ejmi Vajnhaus

Lopovi ukrali i neobjavljene pesme za treći album
 

Mič Vajnhaus kaže da ključ od Ejmine kuće ima oko 20 osoba, među kojima su članovi porodice, prijatelji, obezbeđenje i policija.

"Nadam se da će kradljivac sve vratiti jer bi to bilo najbolje i za njega i nas", rekao je Mič.

I dok porodica i menadžment razmišljaju šta da urade sa neobjavljenim pesmama, koje bi sada mogle i da se pojave na Internetu, pevačicin bivši suprug Bjek Filder-Sivil će da napiše knjigu. Britanski list "The Sun" piše da će Blejk, koji je trenutno u zatvoru, u svojoj knjizi opisati turbulentnu vezu sa Ejmi, a knjiga bi trebalo i da obiluje privatnim fotografijama slavne pevačice.

Blejk i Ejmi Vajnhaus

"Dok su živeli zajedno često su pravili i video snimke, a on poseduje i bezbroj fotografija koje su nastale pre i tokom njihovog braka", rekao je neimenovani izvor.

Blejk je jedna od retkih osoba kojima je Ejmi verovala, a fanovi ga smatraju i odgovornim za njene probleme sa narkoticima i alkoholom koje nije uspela da reši ni posle razvoda 2009. godine, pa bi mogao da otkrije mnogo toga.

Par je u braku bio dve godine, a razvod je usledio nakon što je pevačicin otac Mič preuzeo kontrolu nad njenim finansijama. Blejk je tada tvrdio da Ejmi ne želi da ga ostavi, ali mora zbog "okrutnog oca".

Ejmi je pronađena mrtva u svom stanu 23. jula. Tačan uzrok smrti trebalo bi da bude poznat do kraja meseca.

2024 © - Vesti online