Četvrtak 11.08.2011.
14:04
Vestionline, sportske.net

Sin Doka Riversa u Mega Vizuri

Džeremaja Rivers

Beogradski klub je po svemu sudeći potpisao ugovor sa Džeramajom Riversom, bekom Indijane, koji je bio na pragu Njujork Niksa, ali su se Njujorčani odlučili ipak za Herelsona u drugom krugu drafta. Rivers, čiji je otac trener Boston Seltiksa, nije prošao, i opredelio se za Evropu, a tvrdi da će i većina igrača koji su draftovani ili su bili na korak od tog cilja, krenuti u istom pravcu.

"Sve ovo oko lokauta je potpuni haos. Ludilo. Mislim da će većina rukija, bilo da su draftovani u prvom ili drugom krugu, preko bare. Samo je pitanje trenutka kad će to objaviti. Verovatno će i mnogi od velikih zvezda u istom pravcu, poput Kobija ili Stodemajera", kaže Rivers za koga se pretpostavlja da zbog oca zna mnogo više o planovima drugih igrača nego drugi.

"Mislim da je odlazak u Evropu značajan ne samo za mene kao košarkaša, već i više kao čoveka. Osetiti druge kulture i nešto potpuno drugačije u svom životu".

Rivers je poznat kao odličan defanzivac, ne toliko kao košgeter. Američki mediji javljaju da je ugovor sa Mega Vizurom potpisao na 6 meseci. 

2024 © - Vesti online