Četvrtak 11.08.2011.
11:47
Kurir

Severina i Milan čekaju sina

Severinu je, navodno, interesovalo da li je s trudnoćom sve uredu, a doktor joj je otkrio i pol.

"Da nosi dečaka, saznala je na lečničkom pregledu sasvim slučajno. Sama Severina od doktora nije tražila da joj otkriju pol bebe. Nije joj to važno, važno joj je samo da beba bude zdrava i jedva čeka februar kada će njena i Milanova prinova doći na svet," prenosi "Kurir" tvrdnje Severinininih prijatelja.

Severina i Milan

Isti izvor rekao je za "Jutarnji list" i da je Seve zaplakala kad je čula da je trudna. "Prvo je bila u šoku, a onda je zaplakala. Potom su i Milanu potekle suze radosnice".

"Oni već osam meseci, otkako su se upoznali na Milanovom rođendanu, žive svoj najlepši ljubavni san, a dolazak bebe kruna je njihove sreće. Zbog svega toga ne zamaraju se time hoće li nastaviti da žive u Splitu, Beogradu ili na Marsu ", rekao je  Severinin prijatelj povodom nedoumica o mestu gde će živeti Seve, Milan i njihova prinova.

Vest o polu deteta hrvatske pop-zvezde i srpskog biznismena Severinin menadžer Tomislav Petrović nije želeo da potvrdi, rekavši da nije dobro spekulisati tako intimnim stvarima, posebno kada je u pitanju dete.

2024 © - Vesti online