Četvrtak 11.08.2011.
12:31
Vestionline, Blic

Kolarov: Lako smo mogli da dobijemo Ruse

"Orlovi"

"Lako smo mogli da ih dobijemo. U prvom poluvremenu smo prikazali jako dobar fudbal, ali smo deset minuta posle povratka iz svlačionica izgubili niti naše igre", rekao je Kolarov na početku svog sumiranja utisaka iz Moskve.

On je istakao da nema ničeg lošeg u porazu koji je došao u utakmici pripremnog karaktera.

"Nema ničeg lošeg u ovakvom ishodu. Em smo imali malo vremena da se pripremimo za meč, em je za većinu evropskih klubova u kojima nastupaju naši igrači sezone tek treba da ponu. Mnogi fudbaleri nisu još uvek u najboljoj formi. Istina je da četvrti put u nizu nismo uspeli da pobedimo, ali mislim da će u kvalifikacijama za EURO 2012 biti sve biti u redu", uverava Kolarov.

Sa druge strane, Nemanja Vidić, je istakao da je naša nacionalna selekcija sasvim dobro igrala do odlaska na predah.

"U prvom poluvremenu smo veoma dobro kontrolisali igru, lopta je bila više u našem posedu i imali smo nekoliko solidnih prilika pred protivničkim golom. Ali, u drugom poluvremenu smo usporili igru, pali smo i primili taj gol koji je odlučio pobednika", rekao je Vidić.

Njemu se naročito svidela dobrodošlica koju su navijači na stadionu moskovske Lokomotive priredili našem nacionalnom timu.

"Veoma mi je prijao način na koji nas je publika dočekala. To što su konstantno zviždali Juriju Žirkovu (zbog prelaska u Anži iz Mahačkale) je nešto što će, uveren sam, prestati posle nekoliko utakmica", smatra Vidić.

2024 © - Vesti online