Četvrtak 11.08.2011.
11:47
Vestionline

Peković ponovo u Partizanu?

Nikola Peković

Uprava srpskog šampiona, koja je ovog leta već odradila veliki posao i angažovala Ejsija Loa, nije daleko da privoli Pekovića, još jednog igrača iz najjače lige na svetu, da obuče crno-beli dres.

Prema nezvaničnim informacijama, crno-beli i član Minesote su tokom turnira reprezentacija bivših republika SFRJ u Ljubljani obavili opsežne razgovore.

Peković je tom prilikom pokazao veliko interesovanje da se vrati među crno-bele dok traje NBA lokaut, ali je ostalo da se detalji saradnje preciziraju.

Takođe, nezvanično, finiš pregovora trebalo bi da usledi za par dana, posle čega će se znati da li će jedan od najboljih evropskih centara opet naći u dresu Partizana. Ipak, kako Press prenosi, dogovor je postignut i ugovor će biti potpisan u toku naredne nedelje.

"Pregovori između Partizana i Pekovića su u završnoj fazi. Obe strane su pokazale ogromnu želju da se ponovo krene u zajednički projekat. Ugovor bi trebalo da se definiše tokom sledeće nedelje, kada će se regulisati pitanje plaćanja osiguranja. U slučaju završetka lok-auta, Peković bi se vratio u Minesota Timbervulfse, sa kojima ima važeći ugovor", prenosi Press.

Crnogorski reprezentativac je nosio dres Partizana od 2005-2008. godine i sa crno-belima osvojio tri titule prvaka Srbije, dve titule u regionalnoj ligi i jedan nacionalni kup Radivoja Koraća. Proglašen je i za MVP Fajnal fora Jadranske lige 2008. godine.

2024 © - Vesti online