Utorak 09.08.2011.
16:12
Vestionline

Za paljevinu svoje kuće u Gnjilanu čuli preko TV

"Kuću u Gnjilanu u kojoj niko ne živi od marta 2004. godine porodica nije htela da proda, a nakon što smo juče odbili još jednu ponudu za prodaju kuće videli smo na televiziji da nam je kuća zapaljena", izjavila je Ljubica Cuckić agenciji Beta.

Ljubica Cuckić je izjavila da porodicu još niko iz Kosovske policije nije o tome obavestio, iako ima adresu njenog boravišta u obližnjem selu Šilovo, pošto je i ranije prijavljivala oštećivanje kuće.

Uprkos pretnjama, Cuckići ne žele da odu iz Gnjilana

"Iz Kosovske policije niko nas nije obavestio da je kuća zapaljena, iako smo mnogo puta prijavljivali haos koji je od te kuće pravljen u našem odsustvu, đubre na sve strane i zatrpan bunar, pa imaju našu adresu. U kući sedam godina niko nije živeo niti usuđivao da prenoći, jer smo loše prošli u martu 2004. godine", izjavila je Cuckić.

Ona je navela da ne veruje da će biti utvrđeno ko je zapalio kuću jer nisu nađeni ni počinioci napada na porodicu Cuckić u martu 2004. godine, kada je takođe pokušano paljenje njihove kuće u Gnjilanu, u kojoj su se u tom trenutku nalazili i svi ukućani.

"Neću nikoga da tužim zbog paljenja kuće, jer ne verujem da postoji volja da se počinioci nađu. Neka im služi na čast to što su uradili. Nećemo kuću da prodamo makar i zapaljenu, to je jedna od najstarijih kuća u Gnjilanu", izjavila je Cuckić.

2024 © - Vesti online