Sreda 10.08.2011.
08:00
intimatemedicine.com

Muškarci, vibrator je vaš prijatelj!

Samo je posmatrajte

To što žena ima vibrator ne znači da je muškarac loš u krevetu, iako je većina uverena da im je vibrator konkurencija. Pomalo se osećaju ugroženi, pa i uvređeni ako njihova partnerka predloži da seks dopune još jednim članom.

A istina je da su vibratori su, kako im već i samo ime kaže, samo polna pomagala, koja pomažu da seks dobije malo drugačiju aromu. I stvar koju muškarci treba da znaju je da metal i silikon nikada ne mogu da nadomeste sve ono što oni sa svojom osećajnošću u seksu mogu učiniti. Nikada!

Sklopite savez s vibratorom - Ako mislite da je vibrator upotrebljiv samo za njene usamljene sate, a ostalih dana mu je mesto u nekom ćošku preporučujemo da se s njim sprijateljite i zbližite. Samouvereno ga uzmite u ruke i zajedničkim snagama vašoj dragoj pružite nezaboravne užitke.

Uz upotrebu malo mašte možete joj dočarati seks u troje, analni seks ili šta god vam padne na pamet, pri čemu nema ljubomore prema drugom muškarcu jer je spravica samo u vašim rukama. Posle toga vibrator treba dati ženi jer će se na osnovu posmatranja šta radi dok je sama najbolje naučiti šta joj prija i kakav je put do orgazma.

Ohrabrite se i sami joj kupite vibrator - Stisnuti zube i pregrmeti blam kupovine vibratora je sitnica u odnosu na ono što sledi posle. Ne samo da ćete osvežiti svoj seks i po nešto naučiti gledajući kako ga ona koristi, takođe ćete joj dati signal da želite da upoznate sve dimenzije njene razuzdanosti i seksualnosti. 

Pri kupovini vodite računa da ne izaberete onaj najmanji koji je u ponudi jer se time neće oduševiti, a i nesigurnost koju prepozna u tom činu neće je motivisati da ga pred vama i koristi. Ovakav izbor bio bi vraćanje dva koraka unazad.

2024 © - Vesti online