Utorak 09.08.2011.
10:15
Vestionline

Tomislav Karadžić: Đurić je prenaglio

Tomislav Karadžić stao u odbranu Pižona

Đurić je na račun Petrovića izneo niz optužbi, među kojima i da mu drugi, verovatno menadžeri, sastavljaju tim. On ga je javno pitao da objasni zbog čega ne poziva fudbalere Partizana u nacionalni tim, pre svih golmana Vladimira Stojkovića.

Karadžić kaže da se veoma iznenadio takvim Đurićevim istupom i smatra da nije vreme za nove sukobe u srpskom fudbalu.

"Pročitao sam intervju Dragana Đurića i mislim da je njegova izjava ishitrena i neodmerena. Od takve nepotrebne priče, ni FSS, ni Partizan nemaju nikakve koristi. Pogotovo ne u trenutku kad se pripremam za utakmicu sa Rusijom i kvalifikacione mečeve sa Irskom i Farskim ostrvima, od kojih nam zavisi uspeh u nastojanjima da odemo na EP", zaključio je Karadžić.

Vladan Lukić: Pratićemo reakciju FSS

 

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić izjavio je da se "crveno-beli" neće mešati u rad selektora Srbije i da zato ne želi da komentariše optužbe kolege iz Partizana Dragana Đurića na račun Vladimira Pertovića.

 

Lukić je u izjavi za "Sportski žurnal" poručio da će njegov klub, ipak, pratiti razvoj situacije i reakciju nadležnih u Fudbalskom savezu Srbije.

 

"Nikad se nismo mešali u rad selektora Antića, nećemo ni u rad Pižona Petrovića. Ipak, sa zadovoljstvom ćemo pratiti reakciju čelnika FS Srbije na sve što je rečeno", kaže Lukić.

 
2024 © - Vesti online