Ponedeljak 08.08.2011.
20:07
Vestionline

Obdukcija jugoslovenskog vanzemaljca

Ni jednom od navodnih lekara ne vidi se potpuno lice, tako da su neprepoznatljivi

Pre izvesnog vremena na Internetu su se pojavile fotografije sa obdukcije vanzemaljca čija se letelica srušila u Sloveniji. One su navodno jedini dokazi ostali sa tog doađaja jer je sve ostalo uništila tadašnja Vojna Kontra-obaveštajna služba. Fotografije je nasledio nećak jedan od patologa koji su vršili obdukciju i odmah ih postavio na Internet.

Prema informacijama koje se mogu skupiti na raznim forumima i sajtovima priča glasio ovako: u novembru 1966. godine u blizini slovenačkog mesta Otoček srišila se neidentifikovana letelica oblika diska, odnosno pravi leteći tanjir. Iz nje je izvučeno ugljenisano telo za koje je kasnije utvrđeno da nije ljudsko.

Čovek ili ne?

Prvo se mislilo da je nastradala osoba pilot JNA, a da je deformisan izgled posledica požara i ugljenisanosti. Međutim, u Beogradu je izvršena obdukcija, a na fotografijama se vide tri lekara u belim mantilima i sa maskama kako ispituju biće na obdukcionom stolu. 

Mislili da je u pitanju pilot JNA

O događuju je odmah obavešten i Josip Broz koji je sam došao da vidi pronađeno telo i uveri se u informaciju. Slučaj je odmah zataškan, a KOS je uništio sve dokaze i dokumenta o pronalasku NLO i vanzemaljcu.

Ono što nije jasno je kako je jedan od lekara uspeo da prokrijumčari ove fotografije, pod uslovom da su autentične, i ssačuva ih od uništenja. Zanimljivo je da se one već neko vreme nalaze na Internetu, ali da još niko nije doveo u pitanje njihovu autentičnost.

Pojavljivanje "dokaza" o jugoslovenskom vanzemaljcu pokrenulo je prisećanje na davne glasine o letećim tanjirima na noćnom nebu nad SFRJ. Čak su se javili i neki penzionisani piloti JNA koji su prvi put javno pričali svoja iskustva sa čudnim objektima na nebu.

2024 © - Vesti online