Ponedeljak 08.08.2011.
06:40
Alo

Rambo se naljutio zbog skrivene kamere

Rambo Amadeus se nije pojavio na koncertu na Gitarijadi
 

- Sve je počelo u "Timočkoj televiziji i radiju", u kojoj je snimana "Nemoguća misija", gde su u emisiji "Moj grad“ fingirani pozivi gledalaca, dok su gosti bili Dado Topić, Rambo Amadeus i Đorđe David. Gledaoci su negodovali zbog nastupa Dade Topića, jer je hrvatski muzičar. Dok je Dado to mirno prihvatao, Rambo je burno reagovao - priča za "Alo!“ Saša Mirković i dodaje da je kulminacija tek usledila.

- Kada je snimanje fingirane emisije završeno, Dadi su rekli da ga napolju čeka grupa ljudi koja bojkotuje njegov nastup na Zaječarskoj gitarijadi i sugerisali mu da izađe na sporedni izlaz i uđe u ambulantna kola. Kada je Topić to i uradio, u ambulantnim kolima mu je otkriven pano emisije "Nemoguća misija“ i on je prihvatio šalu. Međutim, na sve ovo besno je reagovao Amadeus, koji je otišao u hotel pre predviđenog nastupa na Gitarijadi. Ramba je čekalo 20.000 ljudi, a on je honorar za ovaj nastup uzeo unapred i nije se pojavio - ispričao je Mirković.

Iako tokom jučerašnjeg dana nije bio dostupan za komentar, Rambo Amadeus je nakon skrivene kamere ipak dao izjavu agenciji Beta:
 

- Nije bilo ničega na moj račun, ali me je bilo sramota od Dada Topića, od legende i Jugoslovena. On je bio miran i video je da se nešto neobično dešava, ali ga je dugogodišnje iskustvo zaustavilo da reaguje. Sadržaj emisije je bio smešan i neduhovit i taj postupak nije bio "domaćinski" prema Topiću - izjavio je Antonije Pušić alijas Rambo Amadeus, a Beta prenosi da je obećao da će koncert održati kasnije. Kada?!

2024 © - Vesti online