Subota 06.08.2011.
12:34
Vestionline, sportal.rs

Irski mediji: Šamrok ide tamo gde Ratko Mladić više neće

Verovatno najneukusniji tekst posvećen narednom duelu je na portalu joe.ie. Novinar sajta je u uvodu teksta napisao "Šamrok će ići tamo gde Ratko Mladić više neće, u Beograd, na meč Lige Evrope kasnije ovog meseca".

U nastavku teksta su dati samo osnovni podaci o duelu dva tima, ali ostaje nejasno šta je autor hteo da kaže pominjanjem Mladića. 

Sa druge strane "Irish Times" u naslovu priznaje da njihov tim očekuje težak meč. "Šamroku žreb dodelio tešku misiju u Srbiji", stoji u jednoj od natiražnijih irskih novina, uz podsećanje da je Partizan do sada dva puta učestvovao u Ligi šampiona.

"Newstalk" takođe u naslovu prenosi informaciju da će zeleno-beli igrati protiv šampiona Srbije, ali to je gotovo sve što može da se pročita o duelu koji će odlučiti ko će igrati u grupnoj fazi drugog po jačini takmičenja u Evropi.

Šamrok pobedio Bohemijans

 

Partizanov rival dobio svoje zaklete neprijatelje Bohemijans sa 1:0 u najvećem irskom derbiju i to je za Roverse prva pobeda nad najljućim rivalom od 2007. 

Roversi su konačno, posle pune četiri godine uspeli da savladaju Bohemijans sa 1:0. Jedini gol na utakmici je Gari Tvig nakon kornera Donehjua sredinom drugog poluvremena. Šamrok je bio bolji rival do tog trenutka, ali je u finišu meča Bohemijans propustio par prilika za izjednačenje.

2024 © - Vesti online