Petak 18.12.2009.
12:26
Vestionline

Crnogorski taksista pretučen u Dubrovniku

Vujanović se u bolnici oporavlja od povreda
Vujović je ispričao da ga je pred pedeset ljudi napala grupa huliigana, izvukli ga iz njegovog mercedesa parkiranog nedaleko od bazena u kome je igrana utakmica, i bez ikakvog povoda pretukli ga metalnim šipkama i palicama.


Pošto je dobio batine, Vujović je sav u krvi i modricama seo u svoj demolirani auto i krenuo ka granici. Dok je vozio ka graničnom prelazu Debeli brijeg pozvao je sinove i objasnio im šta mu se desilo. Sinovi su slučaj prijavili prvo na graničnom prelazu, a potom i policiji u Dubrovniku.


Njegov sin Goran ispričao je novinarima da je Velimir bio obliven krvlju, otečen, polomljenog nosa i potpuno zatvorenih oćiju od podliva. Taksista se nalazi u teškom stanju i smešten je u bolnicu u Risnu.


„Neshvatljivo je da na hrvatskoj strani nijedan policajac nije pitao čoveka oblivenog krvlju zašto je takav, već su ga pustili da se vrati kao da je u najnormalnijem stanju“, rekao je Vujovićev sin.


Vujovićev automobil je demoliran, polomljena su stakla, iščupane ručice oko volana i spoljašne kvake na vratima, a oteto mu je i 400 evra koje je imao kod sebe.


Slučaj je prijavljen novljanskoj policiji, a inspektori su do kasne večeri u četvrtak čekali da lekari u Risnu dozvole da razgovaraju sa taksistom.

2024 © - Vesti online