Petak 05.08.2011.
14:10
J. Antonijević - Vesti

Kolegama bio učitelj za podvodni svet

Na rajskim plažama Kanarskih ostrva koje su glumile Urugvaj iz tridesetih godina filmadžije su ostale četiri snimajuće nedelje, a svoje utiske otkrio nam je Viktor Savić (28), koji igra neodoljivog fudbalera Milutinca.

- Nedavno sam se vratio, još sam prepun utisaka što sa snimanja što lepotama okeana. Vreme je bilo odlično, pa sam i pored napornih snimanja koristio svaki slobodan trenutak za obilazak ostrva i moje omiljeno ronjenje. Posebno mi je bilo interesantno jer mi se pružila prilika da kolegama na neki način budem učitelj za podvodni svet, koji sam itekako upoznao na Crnogorskom primorju. Tako da je bilo red posla, pa red provoda i ličnog opuštanja. Sve je bilo savršeno i moram priznati da je za mene ovo bilo nezaboravno iskustvo - kaže Viktor Savić.
 

Dokle je stiglo snimanje filma?

- Ja sam sada stigao u Crnu Goru gde ću se malo odmarati i uživati, a kad se vratim nastavljam sa snimanjima, a očekujem i neke druge možda pozorišne ponude. Drugi deo ekipe nastavlja sa radom u Beogradu i Barandi. Neke scene su krajem prošle godine snimljene u scenografiji posebno konstruisanog broda u Barandi, što veoma interesantno izgleda ali ni u jednom trenutku kad budete gledali film to nećete videti. Brod je ogroman ima nekih 1.000 kvadrata, tri nivoa i zove se "Florida". Ali otom potom, ne smem baš sve da otkrivam.

2021 © - Vesti online