Petak 05.08.2011.
07:07
Skandal

Jovana i Željko hoće tajno da se venčaju

Konačno svadba: Željko i Jovana
 

Naime, dugonoga voditeljka i šarmantni kantautor ovo leto koriste kako za odmor, tako i za kovanje planova o najznačajnijem danu u životu, koji ih očekuje na jesen. Njih dvoje su punih mesec dana boravili u živopisnim Reževićima kod Budve, u vili koju su iznajmili kako bi imali potpunu privatnost.


Pošto pevač ne može bez muzike, on je u kamenoj kući čak improvizovao muzički studio, a uveliko piše i pesme za novi album.

Uz sunce, more i riblje specijalitete, pop zvezda se sa svojom verenicom dogovorila i o detaljima predstojeće svadbe. Par je složan u nameri da svečanom činu venčanja prisustvuje samo najuži krug njihovih prijatelja i članovi porodica, ali će to i za njih biti iznenađenje.

Za venčanje će znati samo kumovi, ali oni neće biti upoznati s tim da se planira veselje, da ne bi nekome nešto zucnuli. Venčaće se u prisustvu kumova tajno, a kad stignu gosti, biće svima jasno šta se desilo, ali bez pritiska medija i spekulacija - otkriva izvor "Skandala", dodajući da su verenici letovanje nastavili na Mikonosu.

2024 © - Vesti online