Četvrtak 04.08.2011.
23:03 >> 00:14h
Vestionline

Prosinečki: Odigrali smo fenomenalno!

"Igrači su sve objasnili na terenu" - Robert Prosinečki

"Aplauz navijača sve govori. Odigrali smo fenomenalan meč, ne samo što smo postigli sedam golova, nego smo igrali svih 90. minuta. Bila je ovo izvanredna utakmica. Sve linije našeg tima su odlično funkcionisale, zadovoljan sam odbranom, srednjim redom i napadom. Imali smo samo na početku meča malu krizu u odbrani, ali je Bajković odlično intervenisao. Ponavljam, odigrali smo fenomenalno, a kada se nekome da sedam golova nema šta da se objašnjava", zaključio je Robert Prosinečki posle ubedljive pobede nad Ventspilsom 7:0.

Crveno-beli su se ukupni rezultatom 9:1 plasirali u poslednje, četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Ovo je sigurno najbolja utakmicu otkako sam ja u Crvenoj zvezdi. Igrače je tokom cele utakmice nosila fantastična publika", kazao je Robi i dodao:

Učinićemo sve da tim zadrži večerašnji nivo igre. Kad sam došao u Zvezdu rekao sam da ću probati da napravim tim koji je dominantan na svom terenu. Ovo je tek početak sezone", zaključio je Prosinečki.

Trener ekipe Ventspilsa Sergej Podpali priznao je da je taj tim, posle prvog meča i minimalnog poraza od 2:1 imao pogrešnu sliku o svojim šansama protiv Zvezde.

"Teško je pričati posle poraza od 7:0. Zvezda je odigrala jako dobro, a mi smo bili veoma loši. Prvi meč odigrali smo bolje i mislili smo da imamo šansu, ali nas je Zvezda večeras demantovala", naveo je Podpali.

2024 © - Vesti online