Petak 05.08.2011.
08:00
Vestionline

Kako bol za vreme seksa postaje užitak?!

Svašta ljudi vole

Štipanje, koje u "normalnim" situacijama uglavnom prouzrokuje bol, takođe može da pruži i užitak ako nas štipa neko koga volimo i neko ko nam uzvraća ljubav. Ako je nekome teško ovo da shvati, naučnici navode primer maženja. Ono prija kada nas mazi osoba koju volimo, i neugodno ako isto to radi stranac tokom vožnje u tramvaju.

Ako vas neko ogrebe, zaboleće vas i verovatno ćete glasno reagovati. Ali često se dogodi da posle nekog posla napolju primetite da ste se uboli na trn, a u trenutku kada se to dogodilo niste ni osetili.

Iako ponavljanje jedne iste vrste bola ne smanjuje sam osećaj, ono uzrokuje da se na njega naviknemo i pri tome uživamo u određenim granicama.

Sado-mazohisti tvrde da je erotsko udaranje po zadnjici prijatno za onoga ko udara i onoga ko je udaran, ali samo pod uslovom da su oboje na to pristali. Na osnovu svog iskustva kažu da prvi udarci nisu posebno prijatni, ali što se nastavljaju to postaju ugodniji, naravno do granice koja se ne sme prekoračiti.

Seksualno uzbuđenje nastalo nanošenjem relativno blagog bola je toliko jako da i blaga stimulacija klitorisa kod žene dovodi do vrlo snažnog orgazma.

2024 © - Vesti online