Četvrtak 04.08.2011.
12:51
J. Antonijević - Vesti

Lečiću gluma preča od politike

- Leto je mrtva sezona, kada je u pitanju moj glumački posao. U pregovorima sam za snimanje jednog novog filma, biće i nekih pozorišnih interesantnih komada. Imam velike planove za jednu još neviđenu televizijsku emisiju, ali s obzirom na to da je sve još pod velikim znakom pitanja, glupo je da bilo šta najavljujem pre septembra.

Veliki planovi: Branislav Lečić

 Šta je isplativije, gluma ili voditeljstvo?
- To sve zavisi od okolnosti. Zarađuju glumci koji znaju da rade svoj posao, koji ne uleću u svaki niskobudžetni projekat. Ja ću uvek prihvatiti pre ulogu u dobrom filmu, nego u nekoj seriji koja će da se prikazuje svaki dan na televiziji. U godinama sam kada mi popularnost više nije toliko bitna.

Kako postiže da usaglasite glumu, porodicu, politiku...?
- Pravo da vam kažem teško postižem da radim toliko poslova u isto vreme, ali šta da se radi sam sam izabrao svoj životni put. To je u stvari sada viša matematika za mene, ali ćutim, radim i ni čega se ne odričem. Ni u jednom trenutku nisam razmišljao da napustim glumu ili voditeljstvo.

Da li vam politički angažman oduzima vreme?
- Postavljen sam za predsednika Demohrišćanske stranke Srbije, ali mi ta titula ne oduzima puno vremena jer je sve još na ledu. O izborima još ne razmišljamo jer treba da vidimo šta ćemo i kako da radimo, koji su nam ciljevi i zašta ćemo da se zalažemo. Ja još ništa sam ne odlučujem, sve odlučuju neki drugi ljudi zato sam sa minimalnom snagom u politici.

2024 © - Vesti online