Četvrtak 04.08.2011.
06:09
Press

Anabela: Karići su me prihvatili

Saša Nedeljković i Anabela Bukva, srećno zaljubljeni
 

U intervjuu za "Press“ seksepilna pevačica otkriva da je najzad našla sreću i uplovila u luku ljubavi i da sada žarko želi da se ponovo ostvari u ulozi majke.
 

- Veza sa Sašom je nešto najlepše što mi se dogodilo. Verovala sam u takvu ljubav i sada je konačno imam. Srećna sam što nakon svega što sam prošla i priželjkivala uplovila u jednu mirnu, lepu i bezuslovnu luku ljubavi.
 

Da li to znači da žarko priželjkuješ da svom dečku podariš još jednog naslednika?

- Naravno! Štaviše, baš bih volela da mi se to sada desi. Kada se dvoje vole onda je dete samo slatka muka koja dođe kao vrhunac ljubavi i poštovanja.
 

Pošto si uplovila u vezu sa Sašom, postala si na neki način i deo imperije Karić. Koliko si zadovoljna kako su te članovi porodice svog izabranika prihvatili?

- Jao, je l mora baš to pitanje!? Presrećna sam kako sam prihvaćena u porodici Karić i oni se nisu protivili našoj vezi, bez obzira na to što sam starija od Saše i već bila udata.
 

Koliko te pogađaju kometari da je tvoj bivši verenik Mladen Radulović sa tobom bio samo iz lične koristi?

- Ne mislim da je Mladen sa mnom bio iz koristi, niti želim u to da verujem. Da je to istina, onda se postavlja pitanje da li ja vredim i da li mene iko može da voli. Ne osećam se iskorišćeno ni u jednom trenutku.
 

U kakvim si trenutno odnosima sa bivšim suprugom Gagijem?

- Nas dvoje ćemo uvek biti u korektnim odnosima zbog naše dece. To je jedina ispravna stvar i samo to dolazi u obzir kada je naš

2024 © - Vesti online