Utorak 02.08.2011.
17:47
Vestionline

Inter prihvatio ponudu Junajteda za Snajdera

Vesli Snajder

Inter je dogovorio visinu obeštećenja sa Junajtedom i dozvolio Snajderu da počne pregovore s čelnicima engleskog šampiona. Medjutim, britanski mediji tvrde da bi jedina prepreka mogla da bude visina plate holandskog fudbalera u Junajtedu.

Snajder trenutno u Interu zaradjuje 190.000 funti nedeljno, a želi da ima istu platu i u novom klubu. Junajted ne želi da pristane na ovaj zahtev, ali je spreman da pored osnovne plate Snajderu ponudi dodatne bonuse s kojima bi Holanđanin izjednačio primanja s onima iz Intera.

Menadžer engleskog kluba Aleks Ferguson je razgovarao sa izvršnim direktorom Junajteda Dejvidom Gilom, koji je navodno pristao da poveća budžet za platu holandskog reprezentativca. Snajder i njegov menadžer trebalo bi do kraja nedelje da stignu na Ostrvo do kraja nedelje na završne pregovore, a Holanđanin bi za nekoliko dana mogao da bude predstavljen kao novo pojačanje ekipe sa Old traforda.

Snajder (27) je član Intera od 2009. godine, a pre toga je igrao za madridski Real i Ajaks. Holandjanin je za milanski klub odigrao 79 utakmica i postigao 15 golova, a sa ovim klubom osvojio je Ligu šampiona, titulu u Seriji A, dva Kupa Italije, Superkup Italije i Svetsko klupsko prvenstvo.

2024 © - Vesti online