Utorak 02.08.2011.
11:34 >> 11:44h
Vestionline, Kurir

"Grobari" dovode Vilijamsa

Šelden Vilijams

Navijači Partizana više ne brinu za poziciju plejmejkera otkako je angažovan Ajsi Loua iz NBA ekipe Golden Stejt Vorijersa, a sada su preuzeli stvar u svoje ruke kako bi snovi o angažovanju Šeldena Vilijamsa postali java.

Centar Njujork Niksa poslednjih dana dobija brojne poruke u kojima ga navijači Partizana pozivaju da od jeseni zaigra u crno-belom dresu.

Na sve to Vilijams, koji se trenutno odmara u rodnom Oklahoma Sitiju, nije znao mnogo toga da kaže znatiželjnim pristalicama Partizana, osim da je budućnost u rukama njegovog agenta, koji pregovara sa zainteresovanim klubovima.

"Ne znam ništa o dolasku u Partizan, mene niko nije zvao. Videćemo", poručio je Vilijams.

Kako bi mu izbor novog kluba bio što lakši u slučaju da Partizanova eventualna ponuda bude konkurentna, „skauti“ su Vilijamsu poslali link sa Jutjuba da bi ga upoznali sa atmosferom iz Pionira na mečevima Evrolige.

"Voleli bismo da dođeš u Partizan, a sigurni smo da bi i ti voleo da igraš pred najboljim navijačima u Evropi", poručuju mu crno-beli.

Na odabranom snimku vidi se kako je, pred početak utakmice sa Olimpijakosom, parket u jednoj sekundi bio prekriven trakama i konfetama bačenim s tribina.

2024 © - Vesti online