Utorak 02.08.2011.
11:41
24 sata.hr

Marijana: Prvo razvod, pa pred oltar

Marijana uživa provodeći vreme sa ćerkom Korinom

Marijana je sa ćerkom Korinom krenula u obilazak svog rodnog grada. Šetajući gradom pobednicu rijalitija mnogi poznanici su srdačno pozdravljali, a ona im se zahvaljivala na podršci.


- Nemeš i ja smo ponovno zajedno – rekla je Marijana za portal 24 sata.hr. - Ali, morate razumeti da se nalazim u izuzetno osetljivoj situaciji i trenutno mi je na prvom mestu moja Korina. Pisanja medija da sam otišla u Beograd nisu tačni i to može da mi naškodi prilikom razvoda jer sud može da stvori pogrešnu sliku o meni kao majci. Ne odvajam se od Korine i u svakom trenutku njen otac može biti u kontaktu s njom. Ćerka mi je sve na svetu i ne mogu da zamislim život bez nje.
 

Svaki slobodan trenutak otkako je pobedila u “Velikom bratu” Marijana provodi sa Korinom. U subotu su ona i devojčica razgledale izloge butika. Uživale su zajedno, a Marijana je devojčici odgovarala na mnoga pitanja.

Iako i dalje ne želi da govori o privatnom životu istakla je da ne želi ništa da planira da ne bi izgubila ponovo stečeno poverenje kod Nemeša.

2024 © - Vesti online