Ponedeljak 01.08.2011.
17:40
Vestionline

Eduardo: Nesreću smo potrošili u Belgiji

Veruje u pobedu - Eduardo Pašeko

Najskuplje ovosezonsko pojačanje Partizana, Brazilac Eduardo Pašeko postigao je jedan pogodak na prve tri utakmice crno-belih, a u sredu od 20,45 časova će da bude jedan od glavnih aduta u revanšu 2. kola kvalifikacija za LŠ sa Genkom.

"Kao i svi u klubu, nadam se pobedi koja će da nas odvede u završni krug kvalifikacija za Ligu šampiona, ističe Eduardo u izjavi za "Sport" i dodaje:

"Verujem da smo svu nesreću potrošili u prvoj utakmici u Belgiji. Bili smo bolji, ali nismo imali sreću da sve krunišemo bar remijem".

Eduardo je vodio bitku sa zemljakom Nadsonom. Bio je i brži i bolji, veruje da će tako da bude i u revanšu u Humskoj.

"Imamo lepu priliku da prođemo dalje i pored poraza posle gola koji smo primili u poslednjim trenucima u Belgiji. Mislim da smo bolji od Genka. Partizan ima kvalitetnu ekipu, koja igra sve bolje iz dana u dan", dodaje Eduardo.

Brazilski napadač slobodno vreme uglavnom provodi sa zemljakom i saigračem iz Sao kaetana Andersonom Markešom, koji ne može da pomogne zbog povrede.

"Žao mi je što se Anderson povredio, a njemu je sigurno najteže. Družimo se. Često je kod mene, pošto mu supruga još nije doputovala iz Brazila. Jedva čeka da se oporavi i zaigra za Partizan", zaključio je Eduardo.

Redovi za ulaznice za meč Partizana i Genka, Jug rasprodat!

Ulaznice za revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Genka puštene su u prodaju u ponedeljak.

Prodaja karata počela je u 10,00 sati, a na blagajnama na stadionu Partizana već u jutarnjim satima viđen je veliki broj navijača crno-belih. Partizan je saopštio da su sve ulaznice za južnu tribinu stadiona u Humskoj već rasprodate. Karte će se prodavati na blagajnama stadiona u Humskoj u ponedeljak i utorak, od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 10,00 sati do početka meča.

Ulaznice za južnu i severnu tribinu koštaju 500 dinara, a za bočne delove istočne i zapadne tribine 1.000. Karte za centralne delove istočne i zapadne tribine koštaju 1.200 dinara, dok su ulaznice za lože 5.000 dinara i mogu da se kupe samo u prostorijama kluba.

"Napominjemo da, shodno zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, licima mladjim od 16 godina neće biti dozvoljena kupovina ulaznica niti ulazak na stadion bez punoletnog pratioca, kao i da je prilikom kupovine ulaznica obavezno pokazivanje nekog identifikacionog dokumenta (lična karta, pasoš). Maksimalan broj ulaznica po jednom kupcu je četiri", navodi se u saopštenju Partizana.

Ovogodišnje sezonske ulaznice Partizana važiće i za meč sa Genkom. Kapije stadiona za navijače biće otvorene dva sata pre početka meča, od 18.45 sati.

2024 © - Vesti online