Ponedeljak 01.08.2011.
18:13
Vestionline, novosti.rs

Barda: Ne plašimo se "Grobara"!

Napadač Genka - Eljavin Barda

Belgijski šampion Genk posle pobede od 2:1 u Beograd dolazi bez straha, svestan svojih, ali i Partizanovih mana i kvaliteta. Izraelski napadač Eljavin Barda, koji je u prvom meču šansu dobio u drugom poluvremenu, a sada bi trebalo da bude u startnoj postavi, očekuje dobru utakmicu.

"To je zaista poseban meč. Znamo da je veoma teško igrati u Beogradu, pred Partizanovim navijačima, koji prave sjajnu atmosferu. Šanse za prolaz u baraž su 50-50. Ipak, imamo malu prednost. Srpska ekipa mora da postige gol, a mi treba da pokušamo da zadržimo 'nulu'. Jedno je sigurno, moramo da igramo pametno", izjavio je Barda i dodao da u ekipi nema straha.

"Veliki je ulog. Partizan će igrati svoju igru, a njihovi navijači su poznati kao veoma temperamentni. Očekujem sjajnu atmosferu na stadionu, ali nema straha. Zabavno je igrati fudbal u takvom okruženju".

Barda je u subotu bio strelac jednog gola u pobedi protiv Beršota 3:1 na startu prvenstva Belgije.

"Protiv Beršota je bilo dobro, a da li ću početi meč protiv Partizana stvarno ne znam. Važna je samo ekipa. Biće kako trener odluči", zaključio je Barda.

Redovi za ulaznice za meč Partizana i Genka, Jug rasprodat!

 

Ulaznice za revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Genka puštene su u prodaju u ponedeljak.

 

Prodaja karata počela je u 10,00 sati, a na blagajnama na stadionu Partizana već u jutarnjim satima viđen je veliki broj navijača crno-belih. Partizan je saopštio da su sve ulaznice za južnu tribinu stadiona u Humskoj već rasprodate. Karte će se prodavati na blagajnama stadiona u Humskoj u ponedeljak i utorak, od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 10,00 sati do početka meča.

 

Ulaznice za južnu i severnu tribinu koštaju 500 dinara, a za bočne delove istočne i zapadne tribine 1.000. Karte za centralne delove istočne i zapadne tribine koštaju 1.200 dinara, dok su ulaznice za lože 5.000 dinara i mogu da se kupe samo u prostorijama kluba.

 

"Napominjemo da, shodno zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, licima mladjim od 16 godina neće biti dozvoljena kupovina ulaznica niti ulazak na stadion bez punoletnog pratioca, kao i da je prilikom kupovine ulaznica obavezno pokazivanje nekog identifikacionog dokumenta (lična karta, pasoš). Maksimalan broj ulaznica po jednom kupcu je četiri", navodi se u saopštenju Partizana.

 

Ovogodišnje sezonske ulaznice Partizana važiće i za meč sa Genkom. Kapije stadiona za navijače biće otvorene dva sata pre početka meča, od 18.45 sati. 

2024 © - Vesti online