Nedelja 31.07.2011.
09:40
Press

Seka Aleksić : Ma kakvo hapšenje

Nisam uhapšena, uživam na moru: Seka Aleksić

Hrvatski list “24 sata" objavio je da je oko tri ujutro, kada je atmosfera bila na vrhuncu, policija stigla u klub i utvrdila da pevačica i članovi benda, državljani Srbije, nemaju urednu dokumentaciju za nastup u Hrvatskoj.


Uz Seku, u policiju su morali i članovi pratećeg sastava Gordan Mladenović, Mladen Pecović i Dušan Milovanović, a sledi im prijava zbog kršenja zakona o strancima.

Policija je, prema pisanju hrvatskih medija, potvrdila informaciju, ali nisu hteli da iznose nikakve detalje.


Međutim folk zvezda je demantovala da je privođena od strane hrvatske policije već da je u policijsku stanicu išla da bi potpisala radnu dozvolu, što je redovna procedura.


“Da, privedena sam, donesite mi sendvič, ha-ha! Ustala sam, doručkujem pokraj mora i čitam ove gluposti. Nisam privedena, već sam išla da potpišem radnu dozvolu, što inače radim uvek kad nastupam u Hrvatskoj. Stvarno ne razumem ljude koji se bave ovakvim stvarima“, napisala je pevačica na svom Fejsbuk profilu.


Hrvatska policija je inače vrlo revnosna u postupcima protiv muzičara iz Srbije. Seka Aleksić nije prva, a verovatno ni poslednja koja je sa njima imala posla.


Sekin nastup bio je odlično posećen. U publici su bili fudbaler Alen Bokšić sa suprugom, kao i Horvat, Nikola i Lester iz kuće “Velikog brata".

2024 © - Vesti online