Subota 30.07.2011.
10:37
M.D. - Vestionline

Pogledajte 3 najbizarnija spota

Snežana i 7 članova grupe Ramštajn
 

Spotovi koje smo odabrali jesu šokirali javnost, ali ono što je mnogo bitnije jeste da su se bavili nekim temama koje su donekle perverzne, strane ljudima, a opet toliko interesantne i njima svojstvene. Pogledajte o čemu se radi...

Massive attack - "Butterfly Caught"

Pesma je snimljena za album “100-th Window” i puštena je prvi put 16. juna 2003. Spot počinje treperenjem neonskih sijalica i treperenjem krila noćnih leptirica. Ovim je naglašena mračna atmosfera, puna neizvesnosti i strepnje. U sobi, na krevetu, sedi čovek (Robert Del Naja, član benda) koji počinje postepeno i zastrašujuće da se transformise u natprirodno biće.

Junior Jack - "Thrill me"

Spot i pesma su “pušteni u etar” 18.februara 2002. godine. Radnja spota je smeštena u motelskoj sobi, gde spremačica zatiče intrigantan prizor u kupatilu, ali ubrzo “prizor” počinje da je seksualno uzbuđuje. Naslućuje se, kroz pojedine detalje u spotu, da je dvoje ljudi na pervertiran sado-mazo način spojilo svoja tela. Jedini zaključak koji se nameće jeste da je Junior Jack problematizovao cenzuru kao takvu, cenzuru zarad cenzure. Kako radnja spota odmiče počinjete da shvatate koliko vas ona iritira i koliko je zloupotrebljena.

Rammstein - "Sonne"

Pesma " Sonne " (Sunce), prvi put je objavljena na albumu "Mutter" (Majka). Glavni protagonista spota je Snežana, a članovi benda su patuljci. Snežana je predstavljena kao poročna seks bomba (igra je ruska glumica Julija Stepanova), a "patuljci" su opsednuti, nagađate već i sami, Snežanom. Frojd bi verovatno imao šta da kaže na ovako iskvarenu bajku braće Grim.

Možete pročitati još:

1. Pogledajte-3-najkontroverznija-spota

2. Pogledajte-3-naj-lezbo-scene

3. A-naj-filmski-striptiz-je

2024 © - Vesti online