Petak 29.07.2011.
06:48
Beta

Nastavlja se snimanje "Montevidea"

Film se snima u produkciji kuće "Intermedia Network", a režija je kao i u prvom delu poverena Draganu Bjelogrliću.

Pored standardne glumačke postavke iz prvog filma, u drugom delu se pojavljuju i novi glumci.

Čeka se nastavak "Montevidea"

Glumac Dragan Nikolić u drugom delu filma "Montevideo, Bog te video" tumači ulogu legendarnog predsednika Svetske fudbalske federacije (FIFA) Žila Rimea, koji je bio inicijator osnivanja Prvog FIFA svetskog prvenstva u fudbalu, održanog 1930. godine u Montevideu.

Glumac Branko Đurić Đuro tumači ulogu čoveka s ovih prostora koji živi u Montevideu i radi u hotelu u kojem su smešteni srpski reprezentativci tokom Svetskog prvenstva.

Na Tenerifama su tokom snimanja filma bili angažovani lokalni španski glumci u sporednim ulogama, kao i veliki broj statista.

Trenutno veoma tražena španska glumica Karla Sančez našla se u ulozi lokalne lepotice, a tu su i Didijer Rasel, Elena Martinez, Fransisko Vera, Dženifer Martin i drugi.

Jedan deo drugog filma "Montevideo, Bog te video" prošle godine se snimao na konstruisanom brodu u Barandi. Tada su se snimale scene prekookeanskog putovanja jugoslovenske reprezentacije do Montevidea.

Među putnicima broda je i bogati Amerikanac grčkog porekla koga tumači priznati grčki glumac Efstratios Tzortzoglou, a u jednoj od uloga je i manekenka Nataša Vojnović.

Na snimanju nastavka učestvuju isti glumci koji su tumačili uloge fudbalera u prvom filmu: Miloš Biković, Petar Strugar, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Uroš Jovčić, Nenad Heraković, Rade Ćosić, Milan Nikitović, Bojan Krivokapić.

Njima se u drugom filmu pridružuje i mladi glimac Ivan Zekić u ulozi fudbalera Ivice Beka.

Tu je i trinaestogodišnji dečak Predrag Vasić u ulozi malog Stanoja, kao i starije kolege Vojin Ćetković, Nebojša Ilić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović i Srđan Timarov.

2024 © - Vesti online