Četvrtak 28.07.2011.
06:25
E. V.

Krijem muža zato što je lep

Povlači se sa estrade: Mira Škorić

- Neću reći kako se moj muž zove! On ne želi da ima titulu muža Mire Škorić, i time me je osvojio. Gospodin ne želi da se eksponira, i zato ga ja skrivam od očiju javnosti.

Mnogo je zgodan i lep, i to je još jedan razlog zašto ću se truditi da sačuvam našu privatnost. On je poreklom iz Like, Srbin je, i time se ponosim, jer Srbi su najzgodniji.

On je normalan običan čovek koji radi za platu - otkrila je Mira. Na pitanje novinara da li je njen suprug biznismen ili tajkun, samo se nasmejla.

- On nije ni tajkun ni kriminalac! Ja sam isuviše gospođa u godinama da bih šetala tajkune. Zovem ga dušo. Predivna je osoba, prezgodan, prepametan...
 

Kako je otkrila pevačica, udala se u haljini Marijane Mateus. Venčanje je organizovano na brzinu, pa je samo pozvala kreatorku i zamolila je da joj pošalje belu haljinu. Posebno je ponosna što se u javnosti nije pojavila nijedna fotografija sa njenog venčanja. Mira najavljuje da će na jesen objaviti novi album, održati koncert u Beogradskoj areni, a onda će staviti tačku na karijeru.
 

- Treba se povući kada si najveći i najjači!

2024 © - Vesti online