Sreda 27.07.2011.
08:46
E. V.

Topalko: Vraćam se u Trudovo!

Narušio zdravlje: Milan Topalović Topalko

- Sebe sam doveo u situaciju da se zapitam da li se uopšte isplati baviti se ovim poslom. Finansijski nisam mogao da izdržim ulaganja u svoju karijeru bez pokrića.

Ljudi nemaju para ni za osnovne životne troškove, a kamoli da izdvoje novac za kartu u diskoteci gde pevam.

Nisam uspeo da povratim uloženi novac i morao sam da stanem da ne bih svoju porodicu doveo do bankrota - priznaje Toplako, koji ne krije da je, za 17 godina koliko se aktivno bavi pevanjem, ozbiljno narušio zdravlje.


- Narušio sam svoj nervni sistem, ali nisam dozvolio da se to vidi na mojim nastupima, jer sam posao predano obavljao. Saša Popović je već duže vreme upoznat sa mojim problemima i pokušavao je da mi pomogne, ali uzalud - iskren je Topalović.

Međutim, postavlja se pitanje kako je moguće da je on ostao bez novca s obzirom da je pre manje od dve godine dobio 100.000 evra kao pobednik Farme, a dva meseca kasnije i 35.000 evra kao apsolutni pobednik Grand festivala. Gde je nestao novac ili ga, kako se već dugo priča na estradi, nikada nije ni dobio.

Umesto zasluženog novca dobio je kompenzaciju za pesme, a pare nikada nije ni video. Ali, o tome on ne želi da priča - za sada.

2024 © - Vesti online