Utorak 26.07.2011.
19:45
S media

Ejmin nezavršeni album će biti objavljen?!

Uvek je govorila da će mlada umreti: Ejmi Vajnhaus
 

- Izvesno je da će njena smrt povećati njenu reputacija i da će se objaviti treći album, rekao je glavni i odgovorni urednik magazina ''Mojo" Fil Aleksandar.

Ipak, roditelji Vajnhausove, Mič i Dženis imaće presudnu reč o tome da li će materijal sa novog albuma biti objavljen ili neće.

Ejmi Vajnhaus pronađena je u subotu mrtva u svojoj kući u Kamadenu u svernom delu Londona. Ona je za svoj drugi album ''Back to Black'' dobila pet Gremija. Uzrok smrti britanske pevačice Ejmi Vajnhaus (27), koja je pronađena mrtva u svom stanu u Londonu, ostaće nejasan dok se ne izvrši obdukcija

- Istraga o okolnostima njene smrti se nastavlja. U ovoj ranoj fazi slučaj se tretira kao neobjašnjiv i nije bilo nikakavih hapšenja u vezi s tim incidentom, rekao je novinarima policijski oficir Raj Koli.

- Svestan sam izveštaja koji ukazuju na smrt usled preterane doze narkotika, ali ponavljam da nije bilo obdukcije do sada, i da ne bi bilo moguće spekulisati o uzroku smrti, kazao je on.

"Dejli mejl" navodi da je Ejmi navodno veoma pogodilo to što je Reg odbio njenu ponudu za brak i prekinuo vezu sa njom nekoliko dana pošto je prošlog meseca pevačica krenula na još jednu rehabilitaciju radi odvikavanja od narkotika.
Britanski tabloid piše da je Reg bio jedan od brojnih Ejminih prijatelja koji su pokušavali da joj pomogne, ali da ju je ostavio pošto je shvatio da ne može da se kontroliše.

Smrt Ejmi Vajnhaus, čiji je izuzetan muzički talenat bio u stalnoj senci problema sa alkoholom i drogama, duboko je potresla njene brojne obožavaoce širom sveta, prijatelje i porodicu, dok je njena majka Dženis novinarima rekla da je "bilo samo pitanje vremena" kada će umreti.


Vajnhaus je poslednji koncert održala u Beogradu 18. juna, kada je na scenu izašla u pijanom stanju, a nakon toga je obustavila evropsku turneju.

2024 © - Vesti online