Sreda 27.07.2011.
02:19
Vestionline

"Ugrožena su mi ljudska prava"

Nekadašnji učesnik Evrovizije: Milan Stanković
 

- Gnušam se podmetanja, spletkarenja i ispod časti mi je da bilo šta radim krišom dok se stvari ne razreše. Predugo sam čekao, a nisam naišao na spremnost druge strane u sporu da se stvari raščiste na ljudski i dostojanstven način.

Odbio Milija?

Kompozitor i producent Aleksandar Milić Mili navodno je ponudio Milanu da mu pomogne i preuzme njegovu karijeru, ali pod uslovom da na albumu budu samo njegove pesme, pišu beogradski mediji. Međutim, Stanković je, navodno, njegovu ponudu glatko odbio smatrajući da pesme koje mu je ponudio nisu dovoljno dobre i da su lošije od onih koje on sam priprema. Mili nije potvrdio, ali ni demantovao ovu informaciju rekavši samo neodređeno da je "Milan vrstan pevač".

Ipak, očigledno je da je ovo moj životni poziv, da sam rođen za scenu. Do problema sa Grandom je došlo zbog sujete i demonstracije sile, ugrožavanja mojih osnovnih ljudskih prava - kaže Milan, odbijajući da kaže od čega je živeo prethodnih godinu dana s obzirom na to da nigde nije pevao.


- U tuđi krevet i novčanik se ne zaviruje. Moje bogatstvo nije u novcu, već u porodici koja je stub moje ličnosti, pa i moje egzistencije. Novac je češće izvor problema i zla, nego zadovoljstva. Nikada nisam bio bogat. Kad više zaradim, više trošim i obrnuto. Iskreno se nadam da je krajnje vreme da ljudskost progovori, a u međuvremenu ću nastaviti da se ozbiljnije bavim komponovanjem - kaže Milan Stanković i dodaje da se nada da će novi album objaviti do kraja godine.


Sada se samo čeka odgovor Saše Popovića, direktora Granda.

2024 © - Vesti online