Utorak 26.07.2011.
13:42
Vestionline

Uroš Mišić poslao pismo Delijama

"Evo, ovim putem želim da vam se svima od srca zahvalim na bezrezervnoj pomoći i podršci, meni i mojoj porodici, koju ste mi pružili tokom svih ovih teških godina. Vašim trudom i zalaganjem doprineli ste da mi dani provedeni među zidovima prođu brže i lakše. Svaka vaša parola, svaka pesma meni upućena, samo mi je dodatno davala snage i energije da se iz svega izdignem i budem još jači. Zajedno smo se borili za pravdu i uspeli smo u tome. Sad idemo dalje, još malo, i eto nas opet zajedno na našem "severu". Krećemo u nove pobede za našu Zvezdu, naš Beograd, majku Srbiju. Još jednom od svega srca vam hvala crveno-bela familijo.

Voli vas uvek vaš Uroš Mišić!

Živeli!"

Podsetimo, Uroš Mišić osuđen je na pet i po godina zatvora zbog izazivanja opšte opasnosti tokom prvenstvene utakmice Crvena zvezda - Hajduk, odigrane 2. decembra 2007. godine, kada je bakljom napao žandarma Nebojšu Trajkovića.

Inače, najvernije pristalice kluba iz Ljutice Bogdana, njih 50-ak, ići će u Letoniju na prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Ventspilsa.

Meč je na programu u četvrtak 28. jula od 18 sati.

2024 © - Vesti online