Utorak 26.07.2011.
13:46
Pressonline, Alo

Sindi se razvodi zbog Adrijane Čortan?

Nekadašnja grupa "Models": (s leva)Ivana Sindi Stamenković, Sandra (Nikolić) Meljničenko, Nađa Jokić i Nevena Stamenković (Ivanina mlađa sestra)
 

Kao razlog ovog ljubavnog kraha navode se česti Nikolini izlasci, zanemarivanje porodice, ali i navodno viđanje sa voditeljkom Adrianom Čortan.

- Tačno je da se Nikola i ja razvodimo, postupak je u toku i očekujem da će biti završen u septembru. Njegovo ponašanje poslednjih meseci bilo je ispod mog nivoa i zato ga neću komentarisati. Ovo je definitivna odluka i ja krećem dalje. Posvetila sam se odgajanju ćerke, i to mi daje vetar u leđa da nastavim dalje - kaže Sindi.

U intervjuu za magazin "Helou" ona otkriva da se ne kaje ni zbog čega, ali da je verovala u večnu ljubav.

- Ne patim, jedino mi se srušila slika o idealnoj porodici o kakvoj sam maštala otkako znam za sebe. Ali shvatila sam da porodicu sada činimo moje dete i ja - istakla je pevačica, čija se rođena sestra Nevena, koja je takođe bila deo grupe "Models", nedavno razvela od biznismena Srđana Adžemovića.

- Njen savet mi je bio: "Bolje dobar razvod nego loš brak." Čim nađem vremena i energije, vratiću se kreiranju venčanica i večernjih haljina. Za novu ljubav još uvek nisam spremna, ali nikad se ne zna. Neću dozvoliti da loše stvari negativno utiču na mene, zato sam otvorena za sve što nosi život - rekla je Sindi.

Adrijana Čortan: Nisam kriva za rozvod

Adrijana Čortan i Nikola Pavlović

Ali, vest o razvodu pogodila je i Adrianu Čortan, kojoj je njihov razlaz stavljen na dušu, što je ona oštro demantovala:

- To je čista glupost zasnovana na tome da sam sa Ivaninim suprugom viđena u društvu. Čak ni Ivana nije izjavila da sam umešana i mogla bih da tužim one koji su moje ime upleli u priču o tom razvodu. OK, poznajem Nikolu i bila sam s njim u društvu, ali tu prestaje svaka moja povezanost s njim - izjavila je Čortanova, a na pitanje šta misli o tome što Ivana Stamenković ovu priču nije demantovala, Adriana je kratko odgovorila:


- Ne interesuje me šta kaže Ivana! - zaključila je voditeljka u izjavi za "Alo!“.

2024 © - Vesti online