Ponedeljak 25.07.2011.
15:52
Alo

''Bila sam samohrana majka u braku!''

Naime, dok je davala intervju, na konstataciju voditeljke Snežane Dakić da su ''mnoge majke i pored muževa samohrane majke“, Goca je izjavila:


- Ja to najbolje znam - čime je, prema oceni ''Aloa'', nagovestila da je svojoj ćerki Leni bila jedini radno sposobni roditelj, pored živog i zdravog supruga.


Kako je tema bila njen razvod, bivša članica ''Tap 011“ istakla je da i pored svega što ju je snašlo čvrsto stoji na nogama, te da je zadovoljna i da diše punim plućima posle dužeg perioda, piše beogradski list.

Pevačica je za ''Alo'', komentarišući svoju izjavu, istakla da ''nije sigurna da je objašnjenje neophodno''.

S druge strane, njen suprug Ivan Marinković kaže da mu nije jasno zbog čega bi Goca tako nešto izjavila, saznaje beogradski medij.


- Dok samo bili u braku, ja sam normalno bio zaposlen i radio. Zašto je izjavila da je u braku bila samohrana majka moraćete da pitate Gocu, pa neka vam ona objasni šta to znači - rekao je Marinković za ''Alo''.  

Podsećanja radi, još uvek zakoniti supružnici su kada su obelodanili da se razvode bili prava poslastica za medije, jer, kako piše list ''toliko su se prozivali da su loptu punu gorčine prebacivali jedno drugom, međusobno se optužujući za raspad braka''.

2024 © - Vesti online