Ponedeljak 25.07.2011.
11:24
V. Jovanović - Vesti

Zašto je odbojka na pesku sport za oči i dušu?

Navijačice u odbojci na pesku samo doprinose dodatnoj popularizaciji sporta
 

Kako ovaj sport vezujemo za znoj, preplanulost, leto, vrućine, plaže, more, kupaće kostime (uglavnom uske), kreme za sunčanje... možda je ovo i najbolje vreme da načnemo pomenutu temu. Pogotovo ako uzmemo u obzir da je u Srbiji ovih dana leto malo hladnjikavo, pa bi slike iz toplijih krajeva mogle da vas razgale.


Zbog toga ćemo kao povod za objavljivanje fotografija u ovom tekstu uzeti upravo završeni turnir u bič voleju, Kvebek open, na kojem su trijumfovale Brazilke Talita da Roha Antunješ i Marija Antoneli. Takođe, moći ćete da vidite i nekoliko fotografija snimljenih na terenima širom sveta, a sve u sklopu odgovora na temu - zašto je odbojka na pesku sport za oči i dušu? Jednostavno zato što ćete, kad pogledate fotografije, moći da kažete da ste “nahranili“ oči i da vam je duša puna. Od jednog sporta stvarno i ne moramo više da očekujemo.

"Međunarodni znaci za naručivanje"

Možda ste se nekad zapitali šta znače svi oni znakovi koji odbojkašice i odbojkaši pokazuju (i ne pesku i u dvorani) iza leđa. Ovde možete naći zadovoljavajuće odgovore, koji su prilagođeni ljudskom ponašanju u prijatnom okruženju - kafani...

I za kraj, evo i bonus spota...

2024 © - Vesti online