Ponedeljak 25.07.2011.
09:39
Alo!

“Hadžić i dalje lep, ali se udebljao“

Goran Hadžić (u zeleno-beloj majici) ima 99 kilograma, znatno više nego što je imao poslednji put kad se video sa nevenčanom suprugom
 

Borislava (42) i Milica (13) Hadžića su posetile u petak, kada je on i prebačen u Sheveningen, a njih dve su se u selo Bobotu u Hrvatskoj gde žive, vratile dan kasnije. Borislava je potom prepričala najbližima svoj susret sa Goranom.


- Kada sam uvela Milicu u prostoriju, rekla sam joj: “Evo, ovo je tvoj tata!“ U prvim minutima susreta samo smo plakali, uh, bilo je mnogo suza i zagrljaja! Stvarno nam je bilo teško. Goranu je posebno bilo teško kada je ugledao našu Milicu. Poslednji put kada ju je video, bilo joj je svega četiri godine, ona se njega i ne seća, a sada je pravi devojčurak. Htela sam da idem tamo u Beograd, da zna dete ko joj je tata i gde je, da ga ne zaboravi. Čvrsto nas je stegao i zaplakao, bože, još uvek mi je teško da pričam o tome - teškim glasom pričala je Borislava ukućanima i prijateljima.
 

Troje dece, dve žene, jedna majka

Osim Milice, Hadžić u Novom Sadu ima i sina Srećka i ćerku Ivanu iz zakonitog braka sa suprugom Živkom. Sa njima živi i Goranova majka Milena (86).

Ona dalje kaže da je Goran pokušao i da se našali kada je video uplakanu i zbunjenu ćerku.


- Moj Goran mi je nekako ostao isti. Samo se udebljao, ima 99 kilograma, ali nije mi ostario, i dalje mi je lep i visok, ali nema jedan zub. Žalio se da mu je ispao, ali zdrav je i to je najvažnije. Kada su se izgrlili i izljubili, Goran je šalama pokušavao da otera suze sa ćerkinog lica: “Milice, pa ti si nalakirala nokte? Ti si sad velika devojka, da ne misliš da se udaješ uskoro?“, na šta mu je ona uz osmeh odgovorila: “Neću dok se ti ne vratiš, tata“ - opisala je druga Hadžićeva ljubav poslednje trenutke sa haškim beguncem.

Borislava se požalila i da je tih pola sata toliko brzo proletelo da nije stigla mnogo toga da mu kaže.


- Hteli smo jedno drugome da kažemo još mnogo toga, ali vreme je tako brzo proletelo. Ali, biće prilike, eto, upisali smo se tamo, pa ćemo ga posećivati i u Hagu. Ma izdržao je moj Goran mnogo toga, sve ove godine bekstva, izdržaće i ovo. Jak je on čovek - uverena je Mitrovićeva.

2023 © - Vesti online