Nedelja 24.07.2011.
01:44
Mondo

Zašto niko nije pomogao Ejmi?

Tragičan kraj: Ejmi Vajnhaus
 

Od kako je kročila na scenu bilo je jasno da je britanska pevačica Ejmi Vajnhaus (1983-2011) jedan od najboljih vokala današnjice i da je "tu da ostane".

Nakon prvih hvalospeva o devojci koja je rasla uz muziku Frenka Sinatre i koja je za muzički pravac, u “moru” pevačica poput Britni Spirs, izabrala da vrati pedesete i šezdesete godine prošlog veka, krenule su i kritike.

Kritike na račun njenog ponašanja na bini koje smo i sami, nažalost, videli nedavno na Kalemegdanu, kašnjenja na nastupe, pa čak i konzumiranja narkotika tokom koncerta, burne veze, a onda i brak sa Blejkom Filderom Sivilom…skoro svega.

Bila je predmet podsmeha medija, paparaci su grabili svaku priliku da je uslikaju pijanu i razmazane šminke, a porodica se oglasila tek nekoliko puta kako bi rekla da njihova ćerka ima problem i da rade sve što je u njihovoj moći…

Njen menadžment je pompezno najavljivao da se “ona vraća spremnija nego ikad”, da je alkohol na njenoj turneji zabranjen, a koncert na Kalemegdanu nam je pokazao da izgleda niko ni prstom nije mrdnuo.

Fanovi širom sveta priznaju da je sama kriva, ali ipak postavljaju jedno pitanje - Zašto niko ništa nije uradio, kada su svi znaci bili tu?

Mobi: Žao mi je što joj nisam pomogao

 

Britanski muzičar Mobi, koji je nastupio iste večeri kada i Ejmi Vajnhaus u Beogradu, oglasio se povodom Ejmine smrti na svom tviter nalogu, rečima da mu je žao što nije mogao tada da joj pomogne. Neposredno nakon što je vest o smrti Ejmi Vajnhaus objavljena, Mobi je na tviter profilu napisao kratko: "Tako užasno tužno i nepotrebno".
Nakoliko minuta kasnije, dodao je: "Nakon našeg zajdničkog koncerta u Srbiji, voleo bih da sam mogao da pomognem Ejmi. Žao mi je."

2024 © - Vesti online