Subota 23.07.2011.
06:17
Beta

Meštani traže da njihov komšija bude duže u zatvoru

Zatvor u Leskovcu
 

Meštani Vlasa rekli su novinarima da ih je N.S. mesecima potkradao i šikanirao, a da je "kap prelila času" kada je večeras polupao stakla i inventar u seoskoj prodavnici i pretio vlasniku prodavnice i njegovoj porodici.


"Njegov zulum se više ne može izdržati. Krade iz naših kuća sve što mu dođe pod ruku i fizički nas maltretira. Privodili su ga preko 20 puta, ali samo na kratko. Tražimo od policije da ga zadrži u zatvoru što duže, da se oslobodimo terora", kazao je predsednik mesne zajednice Vlasa Dragan Nisić.
 

Meštani Vlasa razišli su se posle polučasovnog protesta, a portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković rekao je da je N.S. priveden oko 20 sati i da će protiv njega biti preduzete neophodne mere.

"Lice je privedeno zbog nasilničkog ponašanja, odnosno zato što je polupao stakla na izlogu prodavnice u centru Vlasa. Uz konsultaciju sa tužiocem, preduzećemo sve zakonom propisane mere i radnje, ali su neprihvatljivi zahtevi meštana da ga iselimo iz sela", kazao je Zdravković.
 

Zdravković je dodao da je N.S. od ranije poznat policiji po sličnim izgredima.

2024 © - Vesti online