Petak 22.07.2011.
19:56 >> 13:20h

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/print.phtml on line 37

Zaverenici: NLO ''kriv'' za eksploziju u Oslu?

Naime, dok je američka televizijska mreža CNN snimala mesto eksplozije, kamera je na kratko uhvatila neidentifikovani leteći objekat koji je proleteo. To je, naravno, bilo dovoljno da zaverenici na internet forumima naprave misteriju od napada, koji je prema navodima medija prvi u istoriji na teritoriji te zemlje.

Posle napada na zgradu Vlade, ostala pustoš

I pored sveg nadanja ljubitelja NLO priča i teorija zavera, mala je verovatnoća da se radi o napadu vanzemaljaca, već se radi o terorističkom napadu.

Predsednik Laburističke partije je aktuelni premijer Norveške Jens Stoltenberg, što je upućivalo na vezu napada na zgradu Vlade i skup laburista. Britanski BBC čak je navodio kao mogućnost da je napad odgovor na angažovanje Norveške kao članice NATO-a u ratu u Libiji.

Ono što donekle ljubiteljima misterija o neidentifikovanim letećim objektima dodatno podgreva nade da se možda radi o vanzemaljcima, jeste vest od pre nekoliko dana, u kojoj američki naučnici iz poznatog programa "Potraga za vanzemaljskom inteligencijom", tvrde da će u novembru vanzemaljci sa planate "Zeeba" napasti Zemlju i da će doleteti sa tri ogromna svemirska broda.

''Zaverenicima'' ide na ruku i incident od 24. marta ove godine, kada je aerodrom Gardermoen u Oslu zatvoren, zbog pojave neidentifikovanog letećeg objeka.

2024 © - Vesti online